mandag, mai 07, 2007

Carmen og Usher fikk 4 tisper og 3 hanner


Ventetiden siden parringen har ikke vært så lang, men veldig spennende. Veldig spennende i starten, men Bjørg hadde vært ute for det samme med en av tispene sine. Jaggu fikk hun rett - heldigvis. Valper var jo nøye planlagt hjemme hos Kristin og Ernst. Tiden med valper var ideell og Kristin, Ernst og Una hadde tiden til å være hjemme hos de. 8 uker er lang tid, når man jobber. Kan ikke si annet enn at jeg var litt små nervøs - tenk om gutten ikke hadde innfridd - da kunne det bli lenge før det passet familien at Carmen fikk valper. Heldigvis ble det valper natt til 6. mai - hele 7 stykker og god fordeling mellom tisper og hanner. Har alltid lurt litt på hvorfor så mange valpekjøpere vil ha tisper. Selv har vi hatt og har 5 hanner og 2 tisper. Forstår at tispene kan være noe lettere å oppdra, men berner gutta er jo slett ikke ille og så er de skikkelig flotte da. Hannene vi har hatt har også vært de som har lekt og passet mest på små barna. Bastian vi hadde tidligere var helt spesiell - fant seg i absolutt alt. Ville han ikke mere - ja da sleika han dem skikkelig så han fikk være litt for seg selv. Likevel med overblikket, slik at det ikke skjedde de noe. Var barna ute, var det kun familiemedlemmer som fikk komme inn i hagen. Alle andre måtte godkjennes først av en i familien.

Når det gjelder valpene, har vi vært så heldige at vi fikk komme å se på fødselen og besøke valpene. Klart vi synes de er verdens herligste - det synes jo alle om sine. Herligere blir de når det er gått noen uker. Likevel var det tydelig at de allerede ved fødsel hadde sine egne personligheter som det skal bli spennende å se framover. Vi gleder oss veldig og det blir en valp som kommer til å være hos oss, det vil si bo hos Linda eldstedatteren, men selvfølgelig være masse i sammen med flokken her. Det blir nok mange besøk hos "bestefar og bestemor" og pappaen sin.

I går var Shika med Helen til Linda som bor på Røa, mens gutta var med pappa på den vanlige turen. Så ut som om de gledet seg over at Usher var blitt pappa. Kappløp og "slåss" etter pinner som de fant.


I morgen skal Ozzy og jeg til veterinæren. Håper at alt er i orden, slik at han kan være med til Kristiansand til helgen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar