onsdag, februar 27, 2008

En stund siden sistDagene bare flyr av sted. Linda har vært i Danmark med ozzy på utstilling, vi har vært på vinterferie og på utstilling i BØ. Det ble ikke noe Cert på Ozzy - 4. plass med CK i åpen klasse, men dommeren syntes det var et flott knippe med hannhunder i åpen klasse som stillte denne dagen og det var jo hyggelig å høre. Vi får prøve igjen på en annen NKK utstilling. Vi stillte også Senita og Usher - begge fikk første premie. Vi skal stille Usher litt mere framover, da han vel nå begynner å få pels igjen. Han får greie kritikker " Maskulin kraftig hannhund, bra hode og uttrykk, god hals og front, kraftig brystkasse og lend, velvinklet bak, meget god beinstamme, beveger seg godt når han vil, bærer halen noe høyt under bevegelse." Skal se det går bedre med Linda som handler og han far blir hjemme.I Danmark ble det en fjerde og en annen plass i åpen klasse på Ozzy. "Særdeles tiltalende hanne af god størrelse, godt skåret hoved, maskulin. Lidt for lyse og fræmtredende øjne. Korrekt tannsæt, korrekt ansatte ører, god hals og overlinje, velutfyldt brystkasse, velpropotionert i kroppen. Står og går med stærkt udaddreide albuer, godt avskubb og parallelitet bag. Velprentæret. God pels og farve." - kritikk for 4. plass og Very Good.
"4 år hannhund av god størrelse, kunne ønske en bredere skalle og mere utfyllt under øynene, velplaserede ører, en anelse lyse øyne, velvinklet fram og bak, kunne have noget bedre tilbakelagt skulder, god kropp og kryss, beveger seg med godt drive, noget trangt bak og bredt fremme, god pelskvalitet, farger og tegninger." kritikk for 2. plass og Excellent.

Ellers hadde vi litt varierende vær i vinterferien, men det er klart at bernerbarna koser seg på fjellet. Alt fra strålende sol fra blå himmel og sterk vind og snø - faktisk så sterk en gang at han far ble tatt av vinden og forstuet tommelen. Heldigvis var det kort vei til skogstrerreng denne dagen. Må si at været snudde utrolig fort fra sol til snø og vind med kraftige kast inniblant. Ellers ble det nok en tur etter Bø - innom Anne Lise og valpene. Der var det fullt hus med kaffe og kaker - mere gjestefri dame ska en lete lenge etter.

I dag var vi på den vanlige turen og i dag traff vi skogens konger. Bikksjene forsvant - far ropte og skreik - 4 elger løp av gårde - det hele gikk godt - puh - puh.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar