mandag, august 18, 2008

Utstillingshelg 16-17 august

Vi dro tidlig fra hytta og til Drammen. Var vi tidlig ute - nei da. Kø for å komme inn på parkering - det snegla seg avgårde og klokka gikk. Underlig hvorledes en glemmer hva som skjedde i fjor - akkurat det samme. Så neste år - inn ved Mac Donalds og opp mot utstillingsplassen. Hadde tenkt å slå opp telt, men det ble bare med grindene. Vi var så heldige å få en del skygge fra teltet til Elin og Torill. Dommer for dagen var den tidligere kjente oppdretter med Kennelen Foursome - Ingela Gram. Ozzy var påmeldt og så vidt jeg kunne huske likte hun veltegnede bernere og gode farger - grå burde jo avlives - hehe.

Det ble blå sløyfe på Ozzy - grunnet lav stillt - han er vel 67-68 cm i mankehøyde - men forholdet mellom beina og kroppen fra skulderhøyde og ned var for lav. Ozzy har NEVER fått at han er lavstillt - dog har han mange ganger fått excellent Chest - kraftig og velbyggd bryst og god front - middels stor og kraftig hanne. Ja, ja - det er rart hva øya ser og selvfølgelig smaken - mulig vi skulle stillt Usher i stedet som ligner mye på søstera som ble BIM - Siva.
Bir ble Bernerdalen`s Uno Bueno Amigo og BIM ble Apoletano`s Uppercut (Siva).

Etter utstillingen dro vi hjem igjen og hadde hyggelig overnattingsbesøk av Anne-Lise, Lea og Lolita. Det var riktig hyggelig og så selvfølgelig ekstra deilig med valpen. Hun var til å spise opp og så glad i vann. Vannskåla var badekar - hodet og føtter. Vi grilla og drakk god rødvin.
Søndag morgen, etter frokost - dro vi til Østfoldtreffet. Denne dagen var det Usher som ble vist. Usher fikk rød sløyfe og plassert som nr. 2 i åpen klasse uten CK. Kun utdelt til 1. plassering.

Fredrik og Sven Erik hadde tatt turen over fra Horten og det var hyggelig å se de igjen. Fikk tatt bilde av godgutten.
Senita og Lolita skulle ikke i ringen denne dagen, men fulgte med fra teltet.

Christina Ruud med Pablo har fått ny tispe valp og ble BIR.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar