søndag, november 29, 2009

Julegateåpning og Dogs4ALL
Så var var det julegateåpning på Bærums Verk hvor avdelingen hvert år er innbudt og har Berner vogn kjøring for barna. Svært populært tiltak og ikke minst den beste promotion av rasen en kan tenke seg. 2 timers hundekjøring med full kø hele tiden. I tillegg kosehunder for de små. Neste år blir det forhåpentligvis salg av kosebernere, som sikkert hadde gått unna som hakka møkk. Over bildet av Apoletano bernerne - Nadia og Usher. Veldig stolt av Usher som kjørte full fart i 2 timer med kun en liten innlagt vannpause.

På søndag var i på Dogs4ALL med Ozzy. Ingen forhåpninger, men ble noe forundret over hva dommer og meddommer for hannhunder la/la ikke vekt på. Det er selvfølgelig dommer som dømmer og vi utstillerer må jo bare forholde oss til det, men det er vel grenser.

Det ble fort klart at Ozzy ikke trivdes på underlaget - han liker betong og asvalt - trass i sin HD. For første gang på vel 60 utstillinger i Norge og utland får gutten at han er høystillt bak med bratt kryss og for kort hale. I say no more. I tillegg greier meddommer å si at Ozzy ikke haltet, men det var klart at han hadde det veldig vondt - trass i at handler Linda sa at han ikke trivdes på underlaget - jaja. Gul sløyfe får en bare akseptere, gutten ville ikke løpe. Ellers var det veldig hyggelig blant gode venner

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar